Podpora

Izobraževanja, mentorstvo, svetovanje in vsestranska podpora na vaši poti proti zastavljenemu cilju.

Redni program izobraževanj

Redna izobraževanja po programih zastavljenih na podlagi 25 letnih izkušenj iz področja oblikovanja in promocije ter 15 letnih izkušenj s področja izbraževanja.

Udeležba in ugodnosti

Projektna asistenca

Asistenca namenjena udeležencem naših izobraževanj v obliki svetovanja pri pripravi lastnih promocijskih materialov.

Prijave in informacije

Izobraževanja za zaključene skupine

Izobraževanja po rednem ali vašim potrebam prilagojenem programu z možnostjo izvedbe na vaši ali naši lokaciji.

Preveri ponudbo

Preverjanje znanja zaposlitvenih kandidatov

Na podlagi potreb v vašem podjetju pripravimo naloge, svetujemo in izvajamo preverjanje znanja ob izbiri novega sodelavca na področju promocije.


V kratkem!

Redni program izobraževanj

Redna izobraževanja po programih zastavljenih na podlagi 25 letnih izkušenj iz področja oblikovanja in promocije ter 15 letnih izkušenj s področja izbraževanja.

Pogoji poslovanja:

Prijava, odjava in menjava terminov

Rezervacija mesta v skupini je možna le na podlagi izpolnjenega prijavnega obrazca.

Povezava na obrazec je objavljena na programski strani vsakega posameznega izobraževanja.

Na podlagi izpolnjene prijavnice boste v roku 24 ur od prejete prijave na e-poštni naslov, ki te ga pustili v prijavnici prejeli potrditveno sporočilo s predračunom za izobraževanje. Izdaja predračun velja kot rezervacija mesta v skupin.

Rok prejema potrditvenega sporočila je lahko daljši in sicer do največ petih delovnih dni v primeru prijave ob koncu tedna oz. v času počitnic Poslovno Kreativne šole. Ob prijavi v petek boste potrditveno e-sporočilo s predračunom najverjetneje prejeli najkasneje v ponedeljek, v času počitnic Poslovno Kreativne šole pa najkasneje v roku 5 delovnih dni.

Telefonska rezervacija ali rezervacija preko e-pošte ni možna.

Rezervacija velja 3 dni od datuma izdaje predračuna, oziroma 24 ur v primeru, ko je do pričetka programa manj kot 8 dni.

V primeru nepravočasnega plačila oz. če v obdobju rezervacije predračun ni poravnan, si pridržujemo pravico, mesto ponuditi naslednjemu interesentu.

V primeru plačila po pretečenem roku rezervacije, pred plačilom obvezno prevetite ali je mesto v skupini še na voljo.

V primeru plačila po tem, ko je skupina zapolnjena vas namreč avtomatično prestavimo v naslednjo skupino istega izobraževanja. V primeru, da vam termin ne ustreza se lahko dogovorite za prenos v drug termin istega izobraževanja ali zamenjavo za drugo izobraževanje iste vrednosti. Vračilo kotizacije je možno le pod pogoji odjave.

V primeru odjave od izobraževanja do vključno 15 dni pred pričetkom izobraževanja, zaračunavamo administrativne stroške v višini 15% vplačane kotizacije.

V primeru odjave od izobraževanja do vključno 7 dni pred pričetkom izobraževanja, zaračunavamo administrativne stroške v višini 25% vplačane kotizacije.

V primeru odjave od izobraževanja v zadnjih 6 dnevih pred pričetkom izobraževanja je vračilo vplačane kotizacije možno le v primeru, če v času do pričetka izobraževanja uspemo pripridobiti novega udeleženca, ki bo prevzel mesto, ki se je sprostilo. V tem primeru pa tudi zaračunavamo administrativne stroške v višini 35% vplačane kotizacije.

Menjava za drug termin se upošteva le v primeru predhodnega dogovora v pisni obliki, pri čemer vam bomo hvaležni tudi za telefonski klic, kar nam bo omogočilo hitrejše ukrepanje in s tem več možnosti za zapolnitev sproščenega mesta v skupini.

Menjava za drug termin istega izobraževanja ali drugo izobraževanje v vrednosti do vplačane kotizacije je možna brez dodatnih administrativnih stroškov, če nas o menjavi obvestite do 30 dni pred pričetkom izobraževanja.

V primeru menjave termina v obdobju 30 dni pred pričetkom izobraževanja je menjava možna le z doplačilom 10% vrednosti polne kotizacije izobraževanja za stroške administrativnega dela.

V primeru menjave termina v obdobju zadnjih 10 dni pred pričetkom izobraževanja je menjava možna le z doplačilom 20% vrednosti polne kotizacije izobraževanja za stroške tveganja ter administrativnega dela.

Redne ugodnosti

Statusne ugodnosti so upoštevane že v vrednostih posameznih izobraževanj, saj so le ta različno ovrednotena za komercialne ponudnike, fizične osebe ter nevladne in dobrodelne organizacije.

Prav posebne ugodnosti pa imajo tudi dijaki, študentje in brezposelni in upokojenci, ki lahko svoj status dokažejo z veljavnim potrdilom.

Količinski popust se upošteva ob hkratni prijavi ene osebe ali več oseb iste organizacije na več izobraževanj.

5% popusta ob prijavi na dve izobraževanji hkrati
in/ali ob hkratni prijavi dveh udeležencev iz iste organizacije na isto izobraževanje*.

10% popusta ob prijavi na tri izobraževanj hkrati
in/ali ob hkratni prijavi treh udeležencev iz iste organizacije na isto izobraževanje*.

15% popusta ob prijavi štiri ali več izobraževanj hkrati
in/ali ob hkratni prijavi štirih udeležencev iz iste organizacije na isto izobraževanje*.

* Popust se upošteva le ob hkratni prijavi in plačilu.

Ugodnosti za zveste in vse, ki se redno izobražujete …

Ste bili na zadnjem izobraževanju v roku do največ leta nazaj? Pozivamo vas, da nas opozorite ob prijavi, saj vam v tem primeru pripadajo dodatne ugodnosti.

5% popusta ob prijavi iste pravne osebe na novo izobraževanje*.

10% popusta ob prijavi istega udeleženca na novo izobraževanje**.

* Popust se upošteva ob prijavi istega podjetja a drugega udeleženca, na novo izobraževanje obdobju do enega leta od zadnje udeležbe na izobraževanju Kreativne šole.

** Popust se upošteva ob prijavi istega udeleženca, na novo izobraževanje obdobju do enega leta od zadnje udeležbe na izobraževanju Kreativne šole.

15% First minute popust velja za redno razpisana izobraževanja v organizaciji Poslovno Kreativne šole ob prijavi ter plačilu največ mesec pred pričetkom razpisanega izobraževanja.

Popust se lahko sešteva s količinskimi popusti in ugodnostmi za zveste.

 

Akcijske in druge ugodnosti