Podpora

Izobraževanja, mentorstvo, svetovanje in vsestranska podpora na vaši poti proti zastavljenemu cilju.

Redni program izobraževanj

Redna izobraževanja po programih zastavljenih na podlagi 25 letnih izkušenj iz področja oblikovanja in promocije ter 15 letnih izkušenj s področja izbraževanja.

Udeležba in ugodnosti

Projektna asistenca

Asistenca namenjena udeležencem naših izobraževanj v obliki svetovanja pri pripravi lastnih promocijskih materialov.

Prijave in informacije

Izobraževanja za zaključene skupine

Izobraževanja po rednem ali vašim potrebam prilagojenem programu z možnostjo izvedbe na vaši ali naši lokaciji.

Preveri ponudbo

Preverjanje znanja zaposlitvenih kandidatov

Na podlagi potreb v vašem podjetju pripravimo naloge, svetujemo in izvajamo preverjanje znanja ob izbiri novega sodelavca na področju promocije.


V kratkem!

Mentorstvo – izobraževanje z asistenco po vaši meri

Mentorstvo je idealna rešitev za vse, ki potrebujete svetovanje in praktično pomoč pri pripravi promocijskih materialov, pa ne veste kje začeti ali pa se vam zdi, da kljub vloženemu trudu ne dosegate pričakovanih rezultatov.

Za posameznike in samostojne podjetnike

Ko se odločamo za samostojno poslovno pot je naša vizija osredotočena na našo ponudbo, tisto od katere bi radi živeli, a prav kmalu se soočimo z dejstvom, da samostojna pot pomeni, da moramo biti po malem tudi prodajalci, marketingaši, oblikovalci, tekstopisci, skorajda še programerji, računovodje in še marsikaj. Prav na vseh področjih vam res ne morem priskočiti na pomoč, vsekakor pa je podjetniška pot veliko lažja, če vam pri tem nekdo stoji ob strani z uporabnimi nasveti, ki jih je nabral skozi dobrih 25 let kariere na področju promocije ter zdaj že 18 let tudi na področju izobraževanja.

Za podjetja

Vzpostavitev dobrega promocijskega oddelka je odvisna od izkušenj, znanja in zagona promocijske ekipe, pa tudi od komunikacije med ostalimi oddelki podjetja ter vodstvom. Tekom rasti organizacije smo pogosto, kakor smo pač znali, vzpostavili načine promocije in pogosto se ti niso spremenili že leta ali celo desetletja. Promocije se lotevamo v zadnjem trenutku, ko nam gre že malo slabo in je pogosto že zelo prepozno, na način, ki ga poznamo, čeprav … ali morda ravno zaradi tega, le ta ne prinaša željenih rezultatov. Morda je čas, da preverimo kaj počnete narobe pri dosedanji promociji, skupaj naredimo promocijski načrt, se priučimo novih znanj s področij oblikovanja, promocije, priprave promocijskih besedil ter prodaje … mentorstvo namreč zajema tako izobraževanje, kakor tudi pomoč in svetovanje k analitičnemu pregledu aktualnega stanja v primerjavi z željami, ter asistenco pri vseh fazah na poti k zastavljenemu cilju.

 • program se v celoti prilagodi vašim potrebam,
 • večja možnost kombiniranja med programi, ki jih potrebujete pri oblikovanju in s tem bolj celosten vpogled v pripravo promocijskih vsebin,
 • možnost kombiniranja teorije oblikovanja, promocijske strategije in oblikovanja v praksi pod strokovnim vodstvom,
 • svetovanje, usmerjanje ter pomoč pri oblikovanju materialov vse dokler pri delu niste popolnoma samostojni,
 • izobraževanja lahko potekajo na naši ali vaši lokaciji ter v skupaj dogovorjenih terminih, ...

Cene in pogoji izvedbe ...

 • minimalno število ur na srečanje sta 2 uri,
 • paket pomeni zakup izbranega števila ur ob enkratnem plačilu,
 • ure posameznega paketa je potrebno izkoristiti v roku največ 1 leta od dneva plačila,
 • za celostno obravnavo in znižanje končne vrednosti izobraževanja priporočamo kombinacijo z izobraževanji po rednem programu.
Dodatne ugodnosti:
 • ob zakupu drugega paketa v roku enega leta od zadnjega zakupa vam pripada dodatnih 2,5% popusta na izbrani paket.
 • ob zakupu kateregakoli paketa ali posameznega srečanja v roku enega leta od udeležbe na kateremkoli rednem izobraževanju vam ravno tako pripada 2,5% popusta na izbrani paket.
Doplačila (opcijsko):
 • cene veljajo za izobraževanje v Ljubljani – na naši ali vaši lokaciji.
  V primeru izvedbe izobraževanja na vaši lokaciji izven Ljubljane se zaračunavajo tudi potni stroški po uradni tarifi 0,37 € / km.
 • za dodatno osebo na izobraževanju se obračuna +25 % oz. nad dodatne 3 osebe +12,5 % na osebo …
Opombe in pogoji plačila

* Izobraževanje poteka na vaši opremi, kar pomeni da mora imeti na računalniških tečajih vsak udeleženec svoj računalnik z inštalacijo programa. Priporočamo sicer, da vsak udeleženec dela na svojem računalniku, opcijsko (če to ni izvedljivo) je lahko tudi 1 računalnik na 2 osebi.

* V primeru izobraževanja na vaši lokaciji je naročnik dolžan poskrbeti za miren prostor, kjer bo možno izobraževanje izpeljati brez motečih prekinitev, v primeru več udeležencev pa tudi projektor ali večji monitor na katerega bo možno prikazovati vsebine predavanja. Predavatelj/ica pride z lastnim prenosnikom in lastno inštalacijo programa.

* Za potrditev izvedbe izobraževanja se šteje plačilo po predračunu in najkasneje 5 delovnih dni pred izvedbo izobraževanja po predhodno potrjenem programu, ter na podlagi predhodne terminske uskladitve. V primeru plačila z zamudo se tudi izvedba izobraževanja zamakne na prvi naslednji možen termin, ki ustreza tako naročniku (vam), kot tudi izvajalcu (nam).

Priprava ponudbe

Potrebujete uradno ponudbo? Za pripravo nam preko e-pošte ali telefona sporočite spodaj naštete podatke:

 • izbrano izobraževanje oz. izobraževanja, če se zanimate za več izobraževanj,
 • željeno število udeležencev,
 • dneve in ure ki vam najbolj ustrezajo,
 • v primeru prilagoditve programa čimbolj natančno opišite vaše želje in pričakovanja,
 • podatke za ponudbo: naziv organizacije, naslov ter davčno številko,
 • ime, e-poštni naslov ter telefonsko številko kontaktne osebe z vaše strani.
Za vsa morebitna vprašanja in usklajevanja glede priprave ponudbe oz. uskladitve terminov in programa smo dosegljivi:
 • preko e-pošte info@kreativnasola.si
 • in telefonske številke 040 512 215