Podpora

Izobraževanja, mentorstvo, svetovanje in vsestranska podpora na vaši poti proti zastavljenemu cilju.

Redni program izobraževanj

Redna izobraževanja po programih zastavljenih na podlagi 25 letnih izkušenj iz področja oblikovanja in promocije ter 15 letnih izkušenj s področja izbraževanja.

Udeležba in ugodnosti

Projektna asistenca

Asistenca namenjena udeležencem naših izobraževanj v obliki svetovanja pri pripravi lastnih promocijskih materialov.

Prijave in informacije

Izobraževanja za zaključene skupine

Izobraževanja po rednem ali vašim potrebam prilagojenem programu z možnostjo izvedbe na vaši ali naši lokaciji.

Preveri ponudbo

Preverjanje znanja zaposlitvenih kandidatov

Na podlagi potreb v vašem podjetju pripravimo naloge, svetujemo in izvajamo preverjanje znanja ob izbiri novega sodelavca na področju promocije.


V kratkem!

Izobraževanja za zaključene skupine

Podjetja, klubi, izobraževalne ustanove ali kar tako … skupina prijateljev.

Ne morete počakati na naslednji razpisan termin, bi morda raje videli, da se predavateljica pripelje na vašo lokacijo ali pa ste si zamislili nekoliko prirejeno izobraževanje, s poudarkom na specifikah nalog vaše organizacije? Vse je možno, če je le vsebina v okviru, ki jo lahko dovolj samozavestno prevzamemo.

Prednosti izobraževanj za zaključene skupine:

 • izobraževanja lahko potekajo na naši ali vaši lokaciji,
 • možnost priredbe programa vašim potrebam oz. specifikam dela,
 • več praktičnega dela na vaših nalogah, s ciljem, da imate ob zaključku izobraževanja tudi zaključeno nalogo (ali več nalog), zaradi katerih ste se odločili za izobraževanje, ...
 • večja zapomnljivost, saj si udeleženci izobraževanja ob delu na lastnih projektih tudi lažje predstavljajo kje jim bodo funkcije prišle prav in tako teorijo lažje prenesejo v prakso, ...

Cene in pogoji izvedbe ...

Če vam obstoječi program izobraževanja ter način izvedbe ustreza ne bo težav.

Primer izvedbe izobraževanja po obstoječem programu:

Računalniška izobraževanja ADOBE in WORDPRESS

 • Za vsako tako zaključeno skupino se za štartno ceno obračuna polna vrednost dveh (2) udeležencev, ter dodatnih 55€ na vsakega nadaljnjega udeleženca. Izobraževanja pa se lahko udeleži do osem (8) udeležencev,
 • Izvedba tečaja traja 2 dneva v dopoldanskem (9.00-15.30) ali popoldanskem (12.30-19.00) terminu = 2x 8 šolskih ur,
 • tako kot udeležencem redno razpisanih izobraževanj tudi udeležencem zaključenih skupin pripadajo 3 srečanja projektne asistence na vsako polno vrednost izobraževanja, torej skupaj 6 srečanj na skupino,*
 • izobraževanje lahko poteka na naši ali vaši lokaciji. V primeru izvedbe izobraževanja na vaši lokaciji, izven Ljubljane, se obračunavajo tudi potni stroški.

Seminarji

 • Za vsako zaključeno skupino se za štartno ceno obračuna polna vrednost treh (3) udeležencev, ter dodatnih 18€ na vsakega nadaljnjega udeleženca. Izobraževanja pa se lahko udeleži do deset (10) udeležencev.
 • Izvedba 3 urnega seminarja je možna v dopoldanskem (9.00-12.00), opoldanskem (12.00-15.00) ali popoldanskem (16.00-19.00) terminu = 1 x 4 šolske ure oz. 3 polne ure,
 • izobraževanje lahko poteka na naši ali vaši lokaciji. V primeru izvedbe izobraževanja na vaši lokaciji, izven Ljubljane, se obračunavajo tudi potni stroški.
Informativni izračun
 • dvodnevni tečaj: 2 osebi x 275 € = 550 € + 55€ za vsakega nadaljnjega udeleženca
 • 3 urni seminar: 3 osebe x 45 € = 135 €+ 18€ za vsakega nadaljnjega udeleženca
Doplačila (opcijsko):
 • potni stroški v primeru izvedbe na vaši lokaciji izven Ljubljane. Strošek se obračunava po uradni računovodski tarifi (službena pot),
 • delna prilagoditev programa vašim potrebam: 75 € prilagojena šolska ura (45 min) programa,
 • izvedba tečaja po rednem programu v obliki več krajših srečanj (redna cena je zastavljena za 2 dneva po 8 šolskih ur), se za vsako nadaljnje srečanje (torej tretje, četrto …) zaračuna dodatnih 55 €.

 Prilagojena izobraževanja po meri organizacije:

 • v primeru priprave vašim potrebam prilagojenega programa se obračuna štartna vrednost 300 €, ki vključuje izvedbo do treh šolskih ur (3 x 45min) izobraževanja, usklajevanje in pripravo izobraževalnega programa. Vsaka nadaljnja šolska ura (45 min) individualno zastavljenega programa se obračuna v vrednosti 75 €,
 • zgornje vrednosti veljajo za prvo izvedbo izobraževanja za enega do treh udeležencev, za vsakega nadaljnjega udeleženca (četrtega, petega, …) pa se obračuna dodatnih 10 € na šolsko uro. Za zagotavljanje kvalitete izobraževanja je največje število udeležencev v skupini 8 na računalniških tečajih oz. 12 na seminarjih,
 • minimalno 3 šolske ure (3 x 45min) v enkratnem srečanju,
 • izobraževanje lahko poteka na naši ali vaši lokaciji. V primeru izvedbe izobraževanja na vaši lokaciji, izven Ljubljane, se obračunavajo tudi potni stroški.
Popusti
 • -5% na drugo skupino oz. izobraževanje,
 • -10% na tretje skupino oz. izobraževanje,
 • -15% na vsako nadaljnjo skupino oz. izobraževanje …

Popusti veljajo v roku enega leta od zadnjega izobraževanja za vsa izobraževanja po rednem ali individualno zastavljenem programu.

Naša ali vaša lokacija

Se ne morete odločiti kaj je bolje? Oboje ima svoje prednosti in slabosti seveda, pa poglejmo …

V primeru izvedbe izobraževanja na naši lokaciji v Ljubljani je največja prednost vsekakor dejstvo, da se bodo udeleženci izobraževanja umaknili iz delovnega okolja, se tako lažje posvetili novim vsebinam in tako občutno več odnesli od samega izobraževanja.

V primeru izvedbe na vaši lokaciji se izognete času, ki bi ga sicer porabili za vožnjo, kar vsekakor šteje še posebej takrat, ko gre za večje skupine udeležencev in daljše razdalje, hkrati pa je to tudi ugodnejša opcija v primerih, ko udeleženci delajo na stacionarnih računalnikih.
Slabost pa ve vsekakor to, da so udeleženci izobraževanja po malem z glavo ves čas prisotni v službi in aktualnih dnevnih nalogah ter se zato težje skoncentrirajo na nova znanja in od le tega manj odnesejo.

Mi bi verjetno zaradi kvalitete podajanja informacij priporočili izvedbo v naših prostorih, seveda pa je končna odločitev vaša.

Opombe in pogoji plačila

* Izobraževanje poteka na vaši opremi, kar pomeni da mora imeti na računalniških tečajih vsak udeleženec svoj računalnik z inštalacijo programa (polno ali začasno – “Trial” verzijo). Priporočamo sicer, da vsak udeleženec dela na svojem računalniku, opcijsko (če to ni izvedljivo) je lahko tudi 1 računalnik na 2 osebi. V primeru izobraževanja na vaši lokaciji je naročnik dolžan poskrbeti za miren prostor, kjer bo možno izobraževanje izpeljati brez motečih prekinitev ter projektor ali večji monitor na katerega bo možno prikazovati vsebine predavanja. Predavatelj/ica pride z lastnim prenosnikom in inštalacijo programa.

* Za potrditev izvedbe izobraževanja se šteje plačilo po predračunu in najkasneje 10 dni pred izvedbo izobraževanja po predhodno potrjenem programu, ter na podlagi predhodne terminske uskladitve. V primeru plačila z zamudo se tudi izvedba izobraževanja zamakne na prvi naslednji možen termin, ki ustreza tako naročniku (vam), kot tudi izvajalcu (nam).

* Projektna asistenca velja za 1 osebo in poteka izključno v redno razpisanih terminih v naših prostorih.

Priprava ponudbe

Potrebujete uradno ponudbo? Za pripravo nam preko e-pošte ali telefona sporočite spodaj naštete podatke:

 • izbrano izobraževanje oz. izobraževanja, če se zanimate za več izobraževanj,
 • željeno število udeležencev,
 • dneve in ure ki vam najbolj ustrezajo,
 • v primeru prilagoditve programa čimbolj natančno opišite vaše želje in pričakovanja,
 • podatje za ponudbo: naziv organizacije, naslov ter davčno številko,
 • ime, e-poštni naslov ter telefonsko številko kontaktne osebe z vaše strani.
Za vsa morebitna vprašanja in usklajevanja glede priprave ponudbe oz. uskladitve terminov in programa smo dosegljivi:
 • preko e-pošte info@kreativnasola.si
 • in telefonske številke 040 512 215